Workforce Management Software Symagic

Workforce management

Met behulp van een workforce management software kunnen werkroosters makkelijk gemaakt worden. workforce management software kan geheel automatische roosters maken. Dit betekent dat je het zelf niet hoeft te bedenken en in te voeren. De werkroosters moeten alleen gecheckt worden zo voorkomt het fouten. Ook bespaart het de planner een hoop tijd.

Workfoce management van Symagic

Het unieke aan de workforce management van Symagic is dat het managers, planners en medewerkers en zelfs klanten onderling laat samenwerken. Het is één compleet systeem. Door de aparte modules van het systeem kunnen organisaties een perfecte planningsapp creëren. Daarnaast beschikt de workforce management software over deze diverse functies:

  • Planbord: Het planbord is de basis van de Symagic workforce management software. Het is een visuele kalenderweergave dat een overzicht aantoont in de personeelsplanning. Ook kunnen er opmerkingen bij de ingeplande diensten neergezet worden en kan de werknemer feedback geven.
  • Social: Er kan onderling op één centrale plek gecommuniceerd worden dit maakt de app social. Hierdoor zijn medewerkers altijd op de hoogte met alles wat belangrijk is om te weten over zijn dienst.
  • Zelfroosteren: Zelfroosteren geeft medewerkers de mogelijkheid om bijvoorbeeld zelf hun beschikbaarheid op te geven en diensten te ruilen. Het inzetten van zelfroosteren leidt tot tevredener medewerkers en uiteraard een hogere productiviteit.
  • Koppelingen: Bedrijven maken gebruik van verschillende software systemen. De workforce management van Symagic kan verschillende bedrijfsapplicaties met elkaar koppelen. Denk hierbij aan de integratie met een HRM-, CRM,- of ERP-systeem.
  • Forecasting: Deze planningstool maakt gebruik van data, zodat het de perfecte werkaanbod kan voorspellen. Doormiddel van forecasting wordt er als het ware vooruitgekeken naar gegevens uit het verleden.

De workforce management software van Symagic biedt de mogelijkheid om zelf functionaliteiten uit te kiezen die passen bij de doelstellingen van jouw organisatie. Hierdoor wordt de workforce management software optimaal met jouw organisatie afgestemd. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk hoe workforce management jouw organisatie kan helpen.